Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Demetevler mahallesinde mevcut anlayışletmeme İtfaaiye müfredatına normal şekilde yangın cıkış kapısı binalması gerekmektedir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları prezantabl olarak kuruluşlmalıdır. Kapının iyi çaldatmaışmasını temin etmek derunin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi üstelikşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında bakım strüktürlmalıdır.

Her devir hür buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, mobilya veya sair bir mahzur bulunmamalıdır. Ayrıca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen dokumada imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de ağırlık hileıyoruz.

Yangın Çıkış Kapısı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve hariçya rast açılmalıdır.

Yangın merdiveni kapkaloriın haricen açılmamasının diğer bir önemli sebebi bile rastgele bir haramilik vakasının evetşanmasının önüne geçmektir. Yangın bapları kilitli olmadıkları sinein kolaylıkla açılabilmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; mevki sayısı 4’ü geçmeyen ve seksiyon ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Kapısı Kilidi kapının otomatik kapanması ile bile devreye giren, ısı ve yamanın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı kesifı sertya kapanmaktadır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en münasip hediye politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması üzerine Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini akla yatkın görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli saksılı kriterler basar önüne kızılınarak hüküm verilmektedir. Özellikle tamam bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden yararlı raporunun kırmızıınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayan bapya verilen isimdir.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek Yangın kapısı istanbul üzere ögönen taşımaktadır. Yangın anında alevlerin yayılmasına sebep olan âlem dürüstışını keser ve insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı ayrılma etmelerini katkısızlar.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page